Monday, April 18, 2016

Blog Hop s Vintage Crafting



Prajem vám všetkým krásny deň,
ďakujem, že ste si našli čas a prišli ste si pochutnať aj na mojom chode. Organizátorka.sk spolu s blogom Vintage crafting si pripravili lahodné menu a chcela by som vám naservírovať dezert v mojom podaní :) 



Blog hop je akcia, kedy si každá z členiek Design Teamu pripraví špeciálny príspevok na svojom blogu a vy sa môžete inšpirovať našimi projektmi. 
Postupne hopsáte z blogu na blog a objavujete aj iné aktivity členiek DT.  
Ak ste náhodou zmeškali Danielin príspevok, tak si ho prosím pozrite na nasledujúcom ODKAZE

Všetky projekty som vytvorila pomocou týchto 2 pečiatkových setov:
* pečiatková sada Princess Fairytale


* Inspirational Sentiments od Docrafts 

 Prvé tri  a vlastne aj poslednú som vymaľovala s kruhovými anilinkami a akvarelovým štetcom. Zvyšné produkty popíšem pri konkrétnych pohľadniciach. 






Viem, že by stačilo vytvoriť len jednu pohľadnicu, ale myslím si, že by to nebolo fér.
V mojom ponímaní je jeden projekt týchto 5 pohľadníc. Snažila som sa o to, aby som poňala tento set čo najkreatívnejšie a najoriginálnejšie.

Malú princeznú môžete použiť na narodeninovú pohľadnicu alebo k narodeniu dievčatka ... alebo ju môžete použiť aj pre kamarátku. Vyjadriť jej svoju podporu, aby neprestala snívať svoj sen. 

 

Malá žabka je ideálna pre malých nezbedníkov ... 
alebo ju môžete poslať kamarátke, ktorá ešte stále hľadá svojho princa. Nádej totiž zomiera posledná a ja som pevne presvedčená o tom, že pre každého človeka je pripravený jeho osudový partner alebo partnerka.




Pečiatkou krásneho zámku môžete dotvoriť scénu ... 
alebo môžete niekomu pripomenúť, že na vysnívaný zámok sa musí ťažko makať. Len málokomu totiž veci padajú samé z neba ;) 



Rozprávkovú atmosféru som zvýraznila glitrovanými lepidlami. Ešte som ich asi na žiadnej pohľadnici nepoužila, dostala som ich ako darček k jednému z časopisov Creativity Magazine.


Taktiež ma zaujali motýliky. Pozadie som vyfarbila pomocou Gold Metallic Gelatos -je to krásne jemná zlatá krémová farba.


Pokúsila som sa aj o detailnejšiu fotografiu.



Moja posledná pohľadnica je vytvorená pomocou lastovičky. 
Technikou maskovania som okolo vtáčikov vytvorila obláčiky. Použila som odtieň Broken China Distress Ink. 




Dosť bolo mojich projektov, nasleduje SÚŤAŽ :)

Chceli by sme vás poprosiť o vyplnenie dotazníka. 

Sú to informácie, ktoré slúžia k tomu, aby sme vytvárali, kupovali a tvorili TO ČO CHETE.  

Nebude to však zadarmo. Ak nám pomôžete  tak za odmenu získate dopravu zdarma.
Dovoľte mi však upozorniť vás, že narodeninová zľava a zľava za vyplnenie dotazníka sa nespočítavajú.  Pri jednej objednávke si môžete uplatniť len jednu z nich. Ja osobne to vidím na 2 objednávky ;-) 



Zároveň by som vás chcela poprosiť o odpoveď na nasledujúcu súťažnú otázku

Čo sa vám najviac páči na blogu Vintage crafting a prečo ho radi navštevujete ?

Napíšte prosím svoju odpoveď v komentári pod týmto príspevkom.
Opäť to nebude zadarmo. Máme pre vás nádhernú výhru - originálna textilná taška s logom  organizatorka.sk, sada papierov 15x15cm a ceruzka. 

 Súťažime do polnoci 22.4.2006 a mená budú vyhlásené na blogu Vintage crafting 25.4.2016. 





Ak by ste náhodou niečo zmeškali alebo by vás zaujímali ďalšie akcie a zľavy, prosím kliknite na tento link - presmeruje vás to na blog Organizátorky, kde sa to dnes ráno všetko začalo. 

 Dovoľte aj mne poblahoželať Maťke a jej blogu / obchodu len to najlepšie a najkrajšie. 
Veľa spokojných  zákazníkov, málo reklamácii, veľa inšpirácii a veeeľa úspechov nielen v profesionálnom , ale aj súkromnom živote. 

Ako všetci vieme neoddeliteľnou súčasťou tímu Organizátorky je aj Kristínka, ktorej ďakujem za skvelé manažovanie, plánovanie, spoluprácu a propagáciu našej práce.


Ďakujem aj vám, že podporujete nielen Maťku a jej obchod organizatorka.sk, ale aj blog Vintage crafting. Vaše komentáre a povdzbudenia si veľmi vážim.   
Verím, že sa vám moje dnešné projekty páčili.

Do skorého "čítania" pri ďalšom príspevku.
Valika




20 comments:

  1. Valika, krasne pohľadnice, človek si ani nevie predstaviť čo sa dá urobiť s takými peciatkami :) takže vlastne aj odpovedám aj na otázku, čo sa mi páči... A to ze tu nájdem vždy inšpirácie, ktoré by som sama nevymyslela :) Pa Zuzana

    ReplyDelete
  2. Tak ja blog sledujem kvoli zaujimavym napadom a peknym fotkam :-) na tie vytvory je radost pozerat

    ReplyDelete
  3. Vintagecrafting.sk je taká moja legálna droga :-). Poteší oko aj dušu. Z blogu čerpám skvelé nápady, tipy, rady, nenahraditeľné inšpirácie. Vintagecrafting.sk má skvelý DT!

    ReplyDelete
  4. Blog navstevujem kvoli inspiraciam. Skvele veci su aj na e-shope, par z nich uz mam aj doma a tak sa tesim na najblizsi tvorivy vikend ;-)

    ReplyDelete
  5. Vali, to je krásny a inšpiratívny príspevok <3 Pohľadnice sú ako z rozprávkovej knižky :) Ďakujem za tie záverečné slová, veľmi ma dojali, si zlatá :*

    ReplyDelete
  6. Blog je pre mna inspiraciou, snom,ze ako to ja tiez takto raz budem vediet robit. Chodim sem pre napady, pre zabavu,pre potesenie oka😊

    ReplyDelete
  7. No predsa kvôli tomu, prečo tento blog píšete - inšpirovať sa, čo sa dá vytvoriť dostupným materiálom - keď si pozriete niečo na youtube alebo pintereste, sú tam síce krásne projekty, ale kde na to zohnať materiál? :) Tu je to krásne prepojené s e-shopom :)

    ReplyDelete
  8. Rada sa kochám vašimi nápadmi a pomaly sa podúčam - relaxujem pri tvorení, alebo tvorím pre radosť mojich dievčat..😊 Zuzana Thüringerová

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja velmi rada pozeram tvorbu niekoho ineho... Preto blog navstevujem hned ako sa na fb objavi novy prispevok... Skratka Mam vas rada!!! Matka A tebe a tvojmu obchodiku zelam, aby aj nadalej obohacoval svojich zakaznikov nielen novinkami ale aj Tvojim milym usmevom a laskavym slovom... Lebo to je v tom nasom zivote to najdolezitejsie!!!

      Delete
  9. Toto je moja najmilšia prokrastinácia a odďaľovanie povinností... je to návykové, ďakujeeeeem

    ReplyDelete
  10. Patrim medzi tie,ktore si chodia na blog pre inspiraciu,kedze projekty DT su nadherne a jedinecne. Velakrat zasnem, co vsetko sa da vymysliet a vytvorit :)
    Valika, tie pohladnice su krasne, take rozpravkove :D

    ReplyDelete
  11. i já obdivuji vaši snahu a práci s blogem a neustálým vymýšlením nových věcí. Ráda koukám a ještě radši čtu návody a inspirace,. Holky jen tak dál...V.A.Havlíčková

    ReplyDelete
  12. Pohľadnice sú nádherné, Valika si veľká šikovnica :) a prečo chodím na blog? už od malička mám rada papier, zošity, výkresy, pečiatky - papiernictvo je môj obľúbený obchod. Bohužiaľ za "socíku" neboli veľmi v ponuke takéto mňamky, aké nachádzam na blogu ale aj v eshope. A preto sem rada chodím - môžem sa kochať, nakupovať, inšpirovať sa, obdivovať a hlavne pokecať o dôležitých veciach - ako sa pečiatkuje, vyrezáva, ničí, embossuje a tak :D

    ReplyDelete
  13. prekrásne, roztomilé priania :)

    ReplyDelete
  14. Doslova carovne pohladnice - rozkosne peciatky a uzasne farby. Na blogu sa mi pacia vsetky prispevky - su plne inspiracie a nadhernych vytvorov, a bonus navyse - ak si v obchodiku vyhliadnem nejaku tu tvorivu vecicku, a nemam predstavu o tom ako vyzera (velkostne alebo v detailoch) - na blogu mam velku sancu ju zbadat "nazivo" pouzitu v nejakom krasnom projekte od dievcat z DT

    ReplyDelete
  15. Tak aj toto by som chcela vedieť. To je také roztomilé Valika:) Na blog chodím z dvoch dôvodov. Prvým je môj veľký obdiv tomu všetkému čo pre nás Martinka a jej skvelý DT robia, pripravujú, vymýšľajú. Vždy sa teším novému príspevku. A musím povedať, že sú skvelé nielen Vaše projekty, návody a tipy, ale aj články k nim. Viete, ako krásne, pútavo a príjemne každá jedna píšete? :) Druhým dôvodom je to, že sa tu vždy niečo nové naučím, spoznám novú techniku, či si všimnem nejaký materiál, ktorý unikol mojej pozornosti. A najkrajšie je, keď Maťke ukážem niečo čo som vyrobila a ten jej úsmev a radosť a spokojnosť, veď ju poznáte :) Robíš to skvele Martinka, prajem organizátorka.sk aj Tebe Martinka 365dní tvorivých a spokojných každý rok :)

    ReplyDelete
  16. Dobrý deň, vďaka blogu Vintage crafting sa vraciam do detstva, kedy som dlhé hodiny (hlavne večery)presedela a "umelecky tvorila" so starou mamou a maminou. Ony šili a štrikovali a ja som si maľovala, pečiatkovala a vytvárala rôzne pohľadnice, záložky, darčeky,... Samozrejme výber pečiatok bol u mňa upne biedny (jeden ležiaci zajačik), napriek tomu som sa dlhé hod.a dni mala s čím hrať. Tento blog rada navštevujem hlavne vďaka krásnym výtvorom a zaujímavým nápadom, krásnemu prepojeniu a takému tomu "šmrncu" každého jedného umeleckého dielka. Ďakujem za inšpirácie a návrat do detstva.

    ReplyDelete
  17. Veľa veľa inšpirácie:-) keď vidím ako sa kôpka materiálu premení na niečo originálne tak je to paráda:-)

    ReplyDelete
  18. Krasne pohladnice ☺ Na blog chodim pravidelne, vzdy najdem vela napadov a navodov,inspiracie a tipov k tvoreniu. Paci sa mi uplne vsetko. Len tak dalej dievcata!

    ReplyDelete
  19. Krasne pohladnice ☺ Na blog chodim pravidelne, vzdy najdem vela napadov a navodov,inspiracie a tipov k tvoreniu. Paci sa mi uplne vsetko. Len tak dalej dievcata!

    ReplyDelete