Saturday, May 5, 2018

Medzinárodný deň scrapbookingu s Paperoamo 2018

Ahojte, vitajte na mojom blogu. Dnes oslavujeme náš svet a naše hobby. Oslavujeme papiere, pečiatky, ozdoby bez ktorých nedokážeme žiť.

Ako vždy má pre vás Paperoamo vymyslený skvelý program na celý deň. Tak  už teda konečne začnime 😊

Ani tento rok sme nemohli urobiť výnimku. Ani tento rok sa to nemohlo obísť bez nejakej tej zábavy resp. malej záludnosti, ktorú si pre nás Anička s Pavlínkou pripravili. Volá sa to Design Team Challenge

Pôvodne sme si mali pripraviť svoj vlastný balík / kit, z ktorého budeme tvoriť a odfotiť ho.  Šéfky nám mali následne napísať čo môžeme a čo nesmieme z nášho balíčka použiť. V skutočnosti však celý čas plánovali swap teda výmenu materiálov. Pobavilo ma to, pretože som to naozaj nečakala. Nemala som s tým však žiaden problém. Každá z nás si vytvorila nádherný balíček a mne bolo vlastne jedno od koho alebo čo dostanem. Chcela som a chcem všetky balíčky :-) Dostala som krásu nevídanú od Janky S

 
Z toho sa tvorilo samo, to je jasné. Hlavnou podmienkou bolo vytvoriť LO alebo pohľadnicu len z balíčka, nič sme si nemohli dodať z vlastných zásob. Ani biely podkladový papier.
 To je  môj výsledok 


 Môj najobľúbenejší PA produkt 

Veľká dilema, ťažké rozhodnutie vybrať len jeden obľúbený PA produkt. Napokon som sa rozhodla pre túto skvelú mega veľkú abecedu:  


Ak by sa zapáčila aj vám, tak ju nájdete TU


Použila som ju aj na LO, pretože mi ju poslala Janka. Použila som ju aj na mini TN LO



MÁME TO RÁDI, ALE STYDÍME SE ZA TO

ja myslím , že je hneď jasné kto to vymyslel ... že Ani ? :-) hmmm, akože kedy s tým bonzovaním už prestaneme ? ja som vo svojej podstate obyčajný človek a zase až toľko úchyliek nemám. a už som ich toľko prezradila .... nedá sa však nič robiť. musela som sa však dlho zamyslieť, aby som našla jednu hudobnú, jednu gastronomickú a jednu z oblasti tvorenia 
 
* mám rada etno world music. všetko okrem country. aj toho amerického, aj toho šialeného českého či slovenského. to naozaj nie.  celkovo ma tá hudobná rôznorodosť fascinuje a celkom aj upokojuje

* hmm gastronomická ... hmm keď otvorím smotanu tak si musím trošku  odpiť. aspoň glg, prípadne dva. v poslednej dobe som sa stala závislou na čerstvo odšťavenom pomarančovom džúse. Nemám ho vždy, ale keď ho už konečne mám tak ho pijem ako pravý pivár. Prvý pohár je len od smädu vypitý za tri sekundy. Ten druhý si už pomaly vychutnávam

* chodím na workshopy mixed media.  reálne resp. v praxi to nevyužívam, ale je to celkom oddych od náročného clean and simple. a scrap ľudia sú skvelí všade

 Súťaž 

Vytvor komentár k tomuto príspevku a odpovedz na nasledujúcu otázku: 

Jakou zahraniční scrapženu sleduješ a koho bys chtěla mít na workshopu PA?

Zo všetkých komentárov, ktoré budú obsahovať odpoveď na otázku vyslosujeme v pondelok výhercu 300KČ  poukážky na nákup na WWW.PAPEROAMO.CZ ( Náš DT sa rozrastá a celkovo hrajeme až o 3000 kč. Nezabudni navštíviť všetky zastávky blog hopu ) 

A to je všetko, pokračujeme k skvelej a jedinečnej Janke S a jej BLOGU

prajem krásny zvyšok dňa
valika




 





 

42 comments:

  1. Opäť ďalšia krásna stránka! A úplne najviac by ma potešila Heidi Swapp :) Ja tie jej farby a to písmo prosto milujem :)

    ReplyDelete
  2. Úplně nejvíc teď ulítávám na Missy Whidden, postupně odkoukávám všechna její videa na youtube. Takže jednoznačně workshop s Missy, to by byl sen!

    ReplyDelete
  3. S tímto balíčkem musela být radost tvořit, super :-)Líbí se mi tvorba Ulrike Dold a její kompozice doprostřed stránky :-)
    Peťa Procházková

    ReplyDelete
  4. Balíček snů:) A z něj snová stranka:) Kromě Missy, která nevin jestli vůbec workshopy dělá bych ráda Beu Valint.

    ReplyDelete
  5. Občas sleduji a nechávám se inspirovat od Cat Martin a Olivia Larsen.

    ReplyDelete
  6. I mě se líbí stránky Ulrike Dold.

    ReplyDelete
  7. sledujem viaceré, mohla by prísť napr. Bea Valint ;)

    ReplyDelete
  8. Parádní stránka. :) Já jsem spíš na ty přáníčka a tak mě strašně baví sledovat Kristie Marcotte, kolik přání dokáže vytvořit. :)

    ReplyDelete
  9. líbí se mi např. Nancy Damiano, protože miluji barvy. Má takové odvážné stránky, na které ráda koukám, ale neopisuji, vím, že své udělám vždy jinak, znáte to, ne? :-)
    Stylově naprosto nejblíže mi je Jeanine Beuchel, ale ta asi není oficiální členkou DT a nevím, zda dělá workshopy
    Lenka Knapová

    ReplyDelete
  10. Sleduji Terhi Koskinen, líbí se mi její clean&simple styl. A na workshopu by mě potěšila Heidi Swapp

    ReplyDelete
  11. Krásně vyjarněná stránka! Tenhle odstín zelené je super :) A zahraniční hvězda? Steffi Ried! Ty její stránka jsou geniálně jednoduché a přitom efektní :)

    ReplyDelete
  12. Stránka úžasná, protože opravdu ten materiál co jsi obdržela, byl překrásný. To se muselo báječně tvořit. A ten notýsek - aaaach.
    A ze zahraničních nesleduji nikoho, mně stačíte vy holky :-D
    Verča Sembolová

    ReplyDelete
  13. Přiznám se, že co se týče mezinárodní scény, tak nikoho nesleduju, jelikož ve Scrapbookingu nejedu ve velkém, spíš jen nakukuju k oblíbenym tuzemským a závidím jak krásné to mají :) Petra Pivoňková

    ReplyDelete
  14. Vali, no přece Dear Lizzy! :D

    ReplyDelete
  15. Moc pěkná stránka.
    Ze zahraničních "scrapžen" sleduji moc ráda Elsie Robinson a určitě bych si s ní nenechala ujít workshop.

    ReplyDelete
  16. Sledujem a zeriem spominanu Ulrike ci Terhi....Lenka Pravdova

    ReplyDelete
  17. Vali pekna stranecka!
    Sleduji Francine Vuillème

    ReplyDelete
  18. Po pravdě zahraniční mistryně moc nesleduju, vlastně jen s jedinou výjimkou a tou je Inkie Quill, u které mě fascinuje její způsob tvorby. Nepřemýšlí, neplánuje, jede... To je pro mě inspirativní.
    Workshopy s hvězdami jsou pro mě bohužel cenově už nedostupné, ale miluju vaše podzimní workshopy - doufám, že ten bude zas! <3

    ReplyDelete
  19. Podařené stránka:)

    Já moc nikoho "stránkového" nesleduji (taktéž mi stačí PA blog:)), ale sleduji videa pro mě "přáníčkové bohyně" Jennifer Mcquire.

    ReplyDelete
  20. Já nesleduji nikoho konkrétního ale tvoje věci jsou moc fajn.

    ReplyDelete
  21. Přestože zelenou obecně nemusím, tato stránka je super :-)
    A moc se mi líbí stránky Steffi Ried.

    ReplyDelete
  22. Vali, TY a MM? Sila! Ja ťa vážne žeriem! ;)

    ReplyDelete
  23. Přiznám se bez mučení, že ze zahraničních sleduji akorát Moniku Farkaš, protože se SB teprve začínám a tak zatím jen projíždím české sb stránky a autory. A i tak mám pořád co dělat :)

    ReplyDelete
  24. To je krásná stránka ach ach ach. Proč to také tak neumím? Co jsem vloni na vlastní oči viděla a tvořila s Paige! I jsem se s ní vyfotila. Ta teda má nápady. Sleduji jí každý den. Podívejte se! jak dneska vyšila na celou stránku hesla. To snad není možné. Její kity jsou nádherné a dají se vzájemně prokombinovat.Několik stránek jsem si podle Paige již vytvořila

    ReplyDelete
  25. Vali super stránka, krásne jarná :-) ja sledujem pravidelne Missy Whidden jej videá sú neodolateľné :-) ale kurz s Beou Valint by som si nenechala ujsť ;-)

    ReplyDelete
  26. Valinko krásná stránka, a Janička byla hodná a přející dušička. Sledujem a jsem nadšená z Paige T. Evans, ale tu už jste měli, a byla jsem nadšená ...

    ReplyDelete
  27. Steffi Ried, co stránka to totální něznost. Hrozne se mi líbí ta jeji lehkost a uzasne nápady.

    ReplyDelete
  28. ta stránka je naprosto luxusní.
    Nesleduji žádného zahraničního scrapbookaře... Kromě slovenských členek DT Paperoamo :)

    ReplyDelete
  29. No tedaaa, toto byl naprosto uzasny balicek a jeste nadhernejsi stranka z nej vznikla, miluju jarni stranky.
    Posledni dobu sleduji a jsem totalne uunesena tvorbou Suse Fish, takzeže tu bych si asi nenechala na kurzu ujit.
    Mirka Berešiková

    ReplyDelete
  30. Naprosto se musím ztotožnit s předchozím komentářem.Jsem úplně očarovaná tvorbou Suse Fish

    ReplyDelete
  31. Vali, moc se ti to povedlo ;) Ujizdim na designérkach, které už tu byly zmíněné ale nejvíc top je Steffi Ried. A měla by to k nám i blízko, hmmm? :D

    ReplyDelete
  32. Na ten papír na pozadí mám zálusk! Zatím moc scrap celebrit neznám, ale moc se mi líbí Project life stránky od Amy Gretchen.

    ReplyDelete
  33. Krásná minimalistická stránka a ty výseky jsou prostě úžasné. Nejvíc sleduju holky z PA týmu :-D zahraniční tolik ne - nedělala bych asi totiž nic jiného než procházelo scrap blogy, ale velmi se mi líbí projekty Bey Valint a poslední dobou mne nadchly layouty od Michelle Wedertz, k workshopům jsme se ještě nepropracovala ale jednou to asi přijde :)

    ReplyDelete
  34. Mám ráda minialba Steffi Ried

    ReplyDelete
  35. já se přiznám, že sleduju spíš české holky <3 ale barvičkama mě dostávají materiály od Heidi Swap, a když narazím na její výtvory tak se mi moc líbí její kombinace, takže asi ona :)

    ReplyDelete
  36. Marta Chladová07 May, 2018 20:39

    Parádní stránka, taková nežná. Bez mučení se přiznávám, že "raději" nesleduju nikoho, protože to bych nedělala nic jiného! :-D

    ReplyDelete
  37. Vali, moc se mi líbí s jakou lehkostí tvoříš, moc mě baví tvoje tvorba. Jinak mám ráda přáníčka od Laury Bassen.

    ReplyDelete
  38. Moc pěkný výsledek! A tu abecedu si teda taky poridim ;)

    Na instagramu sleduju asi dost lidi, ale kromě Heidi Swap si u nikoho nepamatuju ani jméno. :)

    ReplyDelete
  39. Sleduji Jennifer McGuire. A na kurzu je fajn jakýkoliv host :)

    ReplyDelete
  40. VÍTĚZEM SE STÁVÁ č. 22 (JANA GÁLOVÁ). Gratulujeme ♥
    Děkujeme za skvělé komentáře a těšíme se na další rok!

    ReplyDelete