Thursday, October 15, 2015

BLOG HOP s vintage crafting



Prajem vám všetkým krásny deň,
ďakujem, že sa zúčastňujete nášho blog hopu a preklikali ste sa ku mne z Maťkinho blogu Vintage crafting, kde sa to všetko dnes ráno začalo.

No a pokračujeme. Celý deň vás budú čakať nové príspevky, projekty, súťaže a skvelé ceny. 
O tom to celé je - hopujete  z blogu na blog :) 





Každá sme si pre vás pripravili niečo nové a ja samozrejme nie som výnimkou.
V skutočnosti som si pre vás pripravila až 2 projekty.  Spája ich však jeden dôležitý komponent - krásna vianočná hviezda. Vyrezávacia šablóna, ktorú som hľadala celý rok. 
Nechcela som príliš malú, ani príliš veľkú a našla som perfektnú.
Akonáhle som sa dostala domov, tak som skúšala rôzne farby červenej, pretože vianočná ruža ma veľa podôb. Taktiež som premýšlala nad projektom, ktorým by som sa počas tohto Blog Hopu prezentovala. Rozhodla som sa napokon pre krásne papiere Christmas wishes. Ponúkajú tradičnú farebnú kombináciu červenej a zelenej, ale aj moderné vzory ... čo je tiež jeden z dôvodov, prečo som napokon  vytvorila 2 pohľadnice :)


Tak teda začnime modernou verziou Vianočnej pohľadnice





Jedná sa o tzv. shaker card. V prípade, že ste sa s týmto pojmom ešte nestretli, je to interaktívny prvok na pohľadnici, ktorý má pobaviť prijímateľa a vyčariť na jeho tvári úsmev väčší než zvyčajne. Čím naplníte svoje vrecko je na vás - ja som zvolila rôzne flitre, korálky a biele práškové trblietky.



Na pohľadnici je veľa detailov, preto som zvolila najmenšiu pečiatku akú som v sade našla. 




Na druhej pohľadnici som zvolila klasickú červeno-zelenú kombináciu. 
Rada vytváram netradičné pohľadnice, ale klasika je klasika :) 





Vianočnú ružu som zvolila v klasickej ostrej červenej farbe.
Papiere som poohýbala a extra dimenziu/hĺbku dodala 3D penovou lepiacou páskou.




 Na okraje lístkov aj kvietkov som dodala extra trblietky, aby sa všetko ligotalo 



 Napriek tomu, že pohľadnice sú štýlovo rôznorodé, vyrobila som ich z rovnakých materiálov:




Prejdime k najzaujímavejšej časti môjho príspevku, ktorou je jednoznačne SÚŤAŽ

Napíšte komentár k tomuto príspevku s odpoveďou na otázku:
"Čo by ste radi videli v budúcnosti v príspevkoch na blogu Vintage Crafting? 
(aké inšpirácie, fotonávody, typy projektov, štýly tvorby a iné)“

Súťaž končí dnes o polnoci, preto nezaháľajte a píšte.

Zo všetkých komentárov, ktoré budú obsahovať odpoveď na otázku, náhodne vylosujem výhercu luxusnej sady papierov J’adore z e-shopu www.organizatorka.sk   





Papiere od spoločnosti Trimcraft patria medzi moje najobľúbenejšie. Ich kvalita a originalita je jednoducho úžasná. Verím, že budete so mnou súhlasiť - zapojiť sa do tejto súťaže sa určite oplatí :)

Meno výhercu tejto ako aj ostatných súťaží BLOG HOPu budú zverejnené v pondelok (19.10.) na blogu www.vintagecrafting.sk, kde sa to celé začalo ;)

Ďakujem, že ste si prečítali tieto riadky.


Môžete ma sledovať aj na

facebook

pinterest

youtube

instagram

Budem sa tešiť, ak budete sledovať aj iné moje projekty a návody.

Samozrejmosťou je, že sa vidíme na blogu vintage crafting ;-)

Budem rada, ak na mojom blogu chvíľu pobudnete a prečítate si aj iné príspevky, 
ktoré som za posledný rok napísala. 
Času máte dostatok, o 14:00 pokračujeme na blogu inšpiratívnej a talentovanej Desnisky alias našej scrapholky, kde na vás čaká ďalšia dávka išpirácie a nová súťaž.


Prajem vám krásny zvyšok dnešného dňa plného prekvapení :)
 








 

 
 












 

21 comments:

  1. Krásne pohľadnice :-) ja už sa veľmi teším na vianočné tvorenie. Osobne by som privítala na blogu ako používať papiere, rôzne materiály..ako s nimi pracovať tak, aby sa dali využiť na 100% scrapbookingu sa nevenujem príliš dlho a stále je pre mňa veľa vecí neznámych.

    ReplyDelete
  2. Také už jsem začala tvořit vánoční přání :) tvoje mají krásný vintage styl, který obdivuji, ale sama ho neumím :) A co bych chtěla vidět na blogu? Asi nějaké deníčky, nebo alba :)

    ReplyDelete
  3. Veľmi sa mi páčia tieto pohľadnice- najmä shaker card :-) Tú si určite rada vyskúšam.
    Privítala by som návody na prácu s farbami, pastami a šablónami- rôzne vychytávky, odporúčania a inšpirácie.

    ReplyDelete
  4. Mne by sa pacila v prispevkoch tema ako si vyrobit vlastnu vintage peciatku a ako ju pouzit v tvorbe ako potlac triciek. Dakujem

    ReplyDelete
  5. nádherne pohľadnice :-) ja by som si chcela urobiť svadobný album tak by som privítala inšpiráciu alebo postup vďaka Marcela

    ReplyDelete
  6. U scrapžien už ako vidím prichádzajú Vianoce :) Pohľadnice sú krásne a čo sa otázky týka, mne by sa páčili nejaké postupy ako si spraviť doma vlastné ozdoby napríklad :)

    ReplyDelete
  7. ahojte, ja ako zaciatocnik by som strasne uvitala podrobne navody a hlavne finty a DIY postupy na rozne doplnky na pohladnice a layouty - napr. ako vyrobit sprej, ako vyrobit nejaku ozdobu na pohladnicu, ako vytvorit album od A po Z.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. este by som chcela dodat, ze prispevok od Irinky je presne to, co som myslela - je tam krasny album, postupy, obrazky a z coho to je robene, proste krasa :)

      Delete
  8. To sú prekrásne pohľadnice, Vali! Navnadila si ma na tú shaker card, musím to vyskúšať a práve na vianočné projekty ;)

    ReplyDelete
  9. Vali, když se tak koukám na tu Tvoji nádhernou vánoční nadílku, už cítím vůni cukroví a jehličí! Super přáníčka!

    ReplyDelete
  10. Na strankach Vintage Crafting by som uvitala hlavne mnozstvo sutazi a navodov podla aktualnosti rozneho obdobia napr.Vianocne....

    ReplyDelete
  11. prekrasne vytvory )) Shaker karty uz poznam , jednu som uz aj dostala )). Ja by som prijala fotonavod ako to urobit, s temou ako na horuci embossing. Dakujem Sona

    ReplyDelete
  12. Ja by som uvítala, ak by ste sa podelili o šikovné triky pre tých, ktorí nemajú vyrezávačky, napr. na kvety - ako si ich vyčarovať z papierových kruhov, napríklad.. Ako uviazať pekne mašličku, alebo mašľové kreácie - mašľa z papiera, mašlička ako motýlik k saku, mašlička - gombík ako ozdoba do vlasov dievčatka na fotke.. a podobné :) Áno, toto by ma bavilo čítať - jedna vec na viacero spôsobov..
    Ďakujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hodilo ma bez mena, tak ešte raz, nech je tu aspoň nick :)

      Delete
  13. Krásne pohľadnice. Aj ja už skúšam robiť vianočné. Rada čítam blogy, inšpirujú ma nápady na blogoch, vždy si nájdem niečo, čo ma zaujme. Len tak ďalej, robíte dobrú prácu. Uvítala by som ako sa robia mixed media...

    ReplyDelete
  14. moc pekné pohladnice....ja sa uz tiez pripravujem na sviatky :) uz asi od augusta :))) a co by ma potesilo... fotonávody... mam to moc rada, lebo vzdy sa dozviem a naucim nieco nove...pa, Zuzana

    ReplyDelete
  15. Uvitala by som navody ako si doma spravit rozne ozdobky,pretoze v mojom pripade si nemozem dovolit kopec krasnych doplnkov kupovat. A taktiez nemam furu vyrezavaciek..nejake typy na detsky album. Musim uznat ze ste spravili zaujimavy projekt!Lenka P.

    ReplyDelete
  16. ahojte, vyborny napad :) ja uz som sa tento tyzden pustila do vianocnych pohladnic, ale som taka zaskatulkovana v urcitych postupoch a zisli by sa mi jednoduche triky ako posunut tvorbu o level vyssie. ako si doma spravit jednoduche dekoracie (uz som skusala vianocnu ruzu, tak strasne dlho to trvalo) a podobne. cely scrapbooking mi pride ako urobit z nepouzitelnych a nepospajatelnych veci nadherny a kompaktny celok a mat predstavu o tom, co s materialom, sa musim asi naucit. Zdenka

    ReplyDelete
  17. este raz aj s menom :)
    ahojte, vyborny napad :) ja uz som sa tento tyzden pustila do vianocnych pohladnic, ale som taka zaskatulkovana v urcitych postupoch a zisli by sa mi jednoduche triky ako posunut tvorbu o level vyssie. ako si doma spravit jednoduche dekoracie (uz som skusala vianocnu ruzu, tak strasne dlho to trvalo) a podobne. cely scrapbooking mi pride ako urobit z nepouzitelnych a nepospajatelnych veci nadherny a kompaktny celok a mat predstavu o tom, co s materialom, sa musim asi naucit. Zdenka

    ReplyDelete
  18. krasne, jemne pohladnice :D ja by som privitala keby na blogu bolo viac podrobnejsich navodov ako si napr. urobit album, zapisnik... A tiez by ma zaujimalo, ako sa viacerymi sposobmi daju vyuzit v projektoch napr. washi pasky, bakers twine snurky, peciatky... Dakujem :) Monika T.

    ReplyDelete