Saturday, May 6, 2017

BLOG HOP National Scrapbooking Day 2017 s Paperoamo

Všetci priaznivci papiera, pečiatok, lepidiel a drahých ozdôb (;-)) dnes oslavujú. 
Aj my v Paperoamo oslavujeme a ako inak a lepšie ako blog hopom.






DT BATTLE

Aj tento rok sme si pripravili battle. 
Spolu s Leou sme dúfali, že do soft skupiny ( 2 hodiny na layout, čo je pre mňa aj tak masaker ) sa k nám pridajú aj naše 3 Janky.

Čo sa však nestalo, všetky Janky sa rozhodli ísť na poslednú chvíľu do hardcore skupiny - 1 hodina. Asi vám nemusím písať o tom, ako veľmi nervózna som bola.  Veľmi.
Neide len o čas, ale aj o podmienky. Minulý rok to bolo strašné  - strašný stres aj strašná stránka a úprimne sa mi veľmi do toho nechcelo ... nechcela som však byť jediná, ktorá sa nezúčastní , tak som do toho šla a vyplatilo sa.

Dostala som tieto 3 podmienky: visačka, razítko, 5 enameliek.

Jediné visačky, na ktoré som si spomenula boli z májového simple kitu
Rýchlo som ho našla a pustila sa do práce.

Tu je výsledok: 


Tento rok som si to uľahčila formátom A4, v ktorom sa mi tvorí veľmi dobre. Vsadila som na jednoduchý štýl a stránku som dokončila prekvapivo vo veľkom časovom predstihu.
Teraz už len musím zistiť kto mi dal podmienky a poďakovať jej :)

MÔJ NAJOBĽÚBENEJŠÍ PRODUKT PA

Okamžite som vedela, ktorý to je:
silikonová razítka - VŠECHNO NEJLEPŠÍ KNAROZENINÁM


České sú momentálne  (snáď dočasne) vypredané, ale slovenské sú ešte stále dostupné.


Celkovo je mojím najobľúbenejším produktom Card kit.

Chcela by som povzbudiť aj slovenských scraperov a scraperky, aby si ho objednali.
 Každé 2 mesiace dostanete kvalitné  pečiatky, krásne papiere a veľa originálnych ozdôb, vďaka ktorým vytvoríte nádherné pohľadnice pre vašich blízkych a rodinu.

Najradšej by som ich používala stále, ale snažím sa to striedať. Pripájam moje ukážkové pohľadnice.


Vytvorila som aj 2 nové projekty počas coloring challenge


  "5 náhodných věcí, které o mě nevíte" 

Rozhodli sme sa spestriť náš blog hop aj kategóriou noviniek, v ktorej na seba prezradíme zvláštne veci nesúvisiace so scrapbookingom alebo cardmakingom :)
Musela som premýšľať dlho. Niekto ako Pavlínka to mala pripravené za minútu, ale mne to chvíľku trvalo.

1. Počas poslednej návštevy Prahy pri príležitosti workshopu s Paige, sme si boli na nasledujúci deň pozrieť vysušené telá. Hneď pri vstupe ma zaujala  nasledujúca informácia: "Človek sa rodí s vrodenou predispozíciou na sladké alebo slané."
tento úvod patrí k mojej prvej indícii: milujem sladké
2.  mám rada aj slané, ale ak zjem viac ako tretinu balíka chipsov tak sa mi v puse vyhodia divné vyrážky. Škoda , že to neplatí aj pri čokoláde alebo cukríkoch :)
3. asi nikdy som sa nedala v kaderníctve len podstrihnúť. Nechodím pravidelne a keď už idem tak to musí byť vidieť. Minimum je 10 cm.
4. mám rada žehlenie
5. adoptovala som kaktus. Bol pri kontajneri, krásny a veľký a prišlo mi ho ľúto. Vilo mu dal meno Oto a ten sa nám odvďačil tým, že ešte stále žije. U nás sú totiž podmienky horšie ako na Sahare :)



SÚŤAŽ

Už tri roky pre vás každý mesiac pripravujem tutoriály. 
Zaujímalo by ma, či podľa nich tvoríte ? Vyskúšali ste niektorý ? Ktorý sa vám páčil najviac ? Je niečo čo vás zaujíma a chceli by ste, aby som vytvorila konkrétny postup ? Je technika, ktorá vám robí problémy a chceli by ste sa zlepšiť ?

Tento rok som dostala povolenie vytvoriť si vlastné zadanie otázky a tak budem rada ak mi napíšete vaše postrehy. Je to jedinečná šanca ako sa s vami spojiť osobne.  

Ak vytvorte komentár k tomuto postu, tak hráte o parádnu cenu.

Zo všetkých komentárov k môjmu postu v pondelok vyžrebujeme výhercu  300 Kč POUKÁŽKY NA NÁKUP NA WWW.PAPEROAMO.CZ

Ďakujem, že ste sa u mňa zastavili. Kľudne príďte aj častejšie :)  

Nezabudnite, že počas celého dňa je na blogu Paperoamo  pripravený program na celý deň, tak ho v pravidelných časových intervaloch nezabudnite kontrolovať
 
 
Celkovo hrajeme o 3000 Kč.
Nezabudnite preto navštíviť aj blogy ostatných DT PA.
Ďalšia v poradí je Leuška s Božinom - KLIK


AKTUALIZÁCIA
Chcela by som sa vám všetkým poďakovať za krásne komenty.
Ako vidíte na obrázku tak víťazkou sa stáva číslo 33 - Vierka Privrelova. 


Milá Vierka - gratulujem k výhre. Aj ja som začínala s decoupage :) Verím, že ti výhra pomôže a nakúpiš si krásne veci, aby sa ti lepšie a ľahšie tvorilo.
Prosím kontaktuj Aničku a Pavlínku na mail atelier@paperoamo.cz, kde si dohodnete ďalšie podmienky.

Len by som vám chcela povedať, že ste mi dodali veľa sily, energie a inšpiráciu tvoriť pre vás ďalšie postupy. Som rada, že vás inšpirujem resp. inšpirujeme :)
Taktiež by som vás chcela povzbudiť - ak sa vám niečo nevydarí na prvýkrát, nič sa nedeje. Skúste to aj nabudúce a uvidíte, možno za to mohol len deň blbec ;)
Mám radosť, že sa k nám pribúdajú noví fanúšikovia tohto krásneho hobby a tí skalní zostávajú.
Teším sa opäť na mojom blogu, ale hlavne na blogu PA, kde prispievam častejšie.
Lúčim sa s vami, idem upravovať fotky a pripravovať ďalší tutoriál :)
 

43 comments:

  1. Já podle layoutu občas tvořím, líbí se mi kolik máte různých nápadů :) chtěla bych víc tvořit za použití gessa :)

    ReplyDelete
  2. Tutoriály občas sleduji pro inspiraci, téměř vždy si z nich něco vezmu, nicméně mé výsledné práce nakonec vypadají úplně jinak :-) a chtěla bych vyzkoušet úplně všechno..

    ReplyDelete
  3. Jak Áńa trošku povyroste, tak zkusím tvoření dle Tebe! Už mi dochází narozeninová přáníčka a ty máš stále hromadu nápadů!

    ReplyDelete
  4. máš nádherné nápady a postupy. nepamätám, čo všetko som už vyskúšala, ale z posledných som skúsila pečiatkovanie zadnou stranou (čo dopadlo katastrofálne, lebo som použila zlú pečiatku, kde predná strana bola vlastne akoby opačná (linky sa vlastne vynechávali, ale mne to pred otlačením vôbec nenapadlo), čiže som otlačila 2x skoro to isté a vôbec to nebolo pekné :-D a ohromne sa mi zapáčil nápad na "3D" efekt, kde sa posunie čierny výrez o kúsok bokom od originálneho. použila som to na vítacej ceduľke u nás na dverách a vyzerá to naozaj super :-) ďakujem

    ReplyDelete
  5. Přiznám se, že dělám pouze jednoduchá přáníčka...ale na vánoční přáníčka jsem si brala mustr...děkuji za tipy :-)

    ReplyDelete
  6. Bohužel jsem prozatím nic nezkoušela (alespoň ne vědomě), ale tutoriály vždycky sleduji, strašně mě to baví. A vždycky si říkám, že to musím zkusit taky, jen už pak nenajdu čas :-( Těším se, až syn povyroste a na tvoření budu mít víc prostoru :-)

    ReplyDelete
  7. Tutoriály sleduji pro inspiraci. Vždy mě překvapí, co všechno jde vytvořit :)

    ReplyDelete
  8. Tutoriály hltám, ale netvořím přímo to samé - spíš se inspiruji ;-) jinak úplně nejlepší byly návody, jak fotit LO a pak upravovat fotky ;-)

    ReplyDelete
  9. Koukám pro inspiraci a ukládá někam do zadní části mozku. Až budu potřebovat, ono to vyleze:)

    ReplyDelete
  10. Já koukám, inspiruji se a zároveň i ukládám na později. :)

    ReplyDelete
  11. Ja tvoje tutorialy milujem...naposledy som vyskusala zlatu foliu.

    ReplyDelete
  12. Určitě se ráda podívám. Nezkouším všechno hned, protože na to není čas a ani mnohdy chuť, ale pak se to někdy v hlavě v pravou chvíli znova "vylíhne"...

    ReplyDelete
  13. Návody mám moc ráda, protože se díky nim dozvím jak dokáže vzniknout úžasná věc, na kterou bych sama nepřišla.
    Nejvíc jsem si oblíbila odklápěcí kapsu a šejkr. Verča Sembolová

    ReplyDelete
  14. Milujem tvoje návody a obdivujem, že vždy dokážeš prísť s niečím novým. Ja moc priania netvorím, ale keď vidím tvoj návod, tak vždy mám chuť si hneď nejaké vyrobiť. Ale asi by som sa musela najprv zásobiť poduškami a razítkami a to ma trochu odrádza. Na druhej strane, robili sme so synom priania na školské vianočné trhy a mali veľký úspech, takže to chcem skúsiť aj na budúce a určite sa budem inšpirovať tvojimi nápadmi. Najviac ma v poslednej dobe nadchol 3D efekt s posunutými pečiatkami a to určite vyskúšam.
    Andrea Trokanová

    ReplyDelete
  15. Pranickove články jsou pro mě vždycky inspirací ❤ možná bych ocenila ještě nějaké tipy na využití minc laminovací, se mi tu chudinka válí ve skříni :)

    ReplyDelete
  16. Vali stránka sa podarila a obdĺžnikový formát je poslednou dobou tuším hitom. Už som aj ja podľahla keď vidím tie Vaše úžasne inšpiratívne výtvory nedalo sa inak. Čo sa týka tvojich prianí tak tie vždy obdivujem a zároveň sa inšpirujem. Dokonca pri poslednom card kite som na Teba myslela ;) keď som tvorila nejaké priania do zásoby. Každá nová technika je inšpiratívna a láka vyskúšať, vždy sa teším s čím novým prídeš ....

    ReplyDelete
  17. tutoriály s nadšením sleduji, velice ráda se inspiruji a snažím se některé nápady zakomponovat do PL stránek. A i když přáníčková moc nejsem, jednou jsem se pokoušela dokonce něco vytvořit.

    ReplyDelete
  18. Tutorisly sleduju. Do pranicek jsem se zatim nedokopala ale. Jsou vetsinou prvky které používám bud na stránkach nebo v PL.

    ReplyDelete
  19. Tvé tutoriály jsou pro mě velkou inspirací a těším se až budu mít více času a něco si konečně zkusím!

    ReplyDelete
  20. Návody sleduji, nejsem si teď jistá, zda jsem přímo podle tvých něco vytvořila, ale vždy při jejich sledování se těším, až budu tvořit a že bych se taky konečně měla pustit do přáníček. Teď mě napadlo, že jsem zkoušela rozstříhání a zase slepení narazítkovaného motivu :).

    ReplyDelete
  21. Vždycky se na tvé návody těším! Zatím jsem zkoušela falešný 3D efekt - podlepení černým papírem a chystám se na razítkování razítky z té druhé strany :-)

    ReplyDelete
  22. Hodně podrobně jsem studovala návod, jak použít fólie, snažila jsem se vyzkoušet všechny způsoby, ale musím říct, že v podstatě s žádným výstupem nejsem úplně spokojená :).

    ReplyDelete
  23. Návody si vždycky ráda přečtu, i když tedy přáníčka (zatím) netvořím. Nedávno mě zaujalo razítkování zadní stranou razítek, tak to jsem i zkoušela

    ReplyDelete
  24. Tutoriály jsou pro mne inpirací, i když na výsledcích to zatím nejspíš není moc znát.

    ReplyDelete
  25. Popravdě, tutoriál jsem sama nepoužila žádný, ale čtu všechny a snažím se z nich učit. Každopádně tvořím dost specifické projekty, do třicítek se pouštím mimořádně (většinou fakt jen na PA challenge), takže pro mě jsou vyloženě inspirační... Za poslední dobu mě nejvíc zaujalo asi razítkování obrácenou stranou, u toho jsem si říkala, že je to super nápad a není to nic složitýho, že to musím vyzkoušet... (Zatím nenastalo) :D

    ReplyDelete
  26. Návody hodně sleduji a moc mi pomáhají při tvorbě, většinou je bohužel nedočtu do konce a pak se divím, že mám výsledek jiný 😢

    ReplyDelete
  27. Přiznám se, že hlavně tvořím podle zahraničních videí na YouTube, ale je pěkné pozorovat, že se časem všechny nápady přesunou i na české blogy a videa a to se pak ráda mrknu znovu a techniku si připomenu a třeba i znovu vyzkouším. Tvořila jsem například podle tohoto návodu http://paperoamo.blogspot.cz/2016/11/cardmaking-day.html

    ReplyDelete
  28. Vetsinou tvorim podle sebe nebo inspirace na Pinterestu...ale na Tve navody a clanky vzdy rada koukam. No nejvesti problem mi dela vzdy vytvorit prani pro muze, takze navod na chlapske prani bych urcite uvitala!

    ReplyDelete
  29. Vali, je super, že vždy uděláš několik přáníček a člověk má tolik inspirace. :-)

    ReplyDelete
  30. Tutoriály vždycky vyhlížím, moc ráda se inspiruji, jen si nejsem jistá, jestli jsem už někdy tvořila přímo podle návodu, spíš je to pro mě odrážecí můstek a zdroj inspirace.

    ReplyDelete
  31. Na tutoriály koukám, ale ještě jsem podle nich nic nezkusila. Vlastně jsme přáníčka vytvořila všeho všudy tak dvě :-D

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. Priznam sa,ze som vas objavila az dnes,ale urcite vas odteraz budem pravidelne sledovat a inspirovat sa.
    Doteraz som sa vlastne viac venovala decoupage,ale postupne zacinam objavovat krasu scrapbookingu.

    ReplyDelete
  34. Tutoriály rada sledujem, raz za čas aj podľa ich niečo vytvorím, aj keď nie vždy to dopadne podľa predlohy :)

    ReplyDelete
  35. Tiezsa rada inspirujem tutorialmi, vzdy zasnem , kolko napadov a ake nove veci sa daju pouzit :) a uvitala by som nejake postupy pri water-coloringu.

    ReplyDelete
  36. Stranku sledujem par mesiacov a vzdy obdivujem nove napady.... Par krat som skusala sa inspirovat, ale ani zdaleka sa to tak pekne nepodarilo 😕 Nuz nevadi, chce to vela praxe a skusania. Kazdopadne vdaka za kopec uzasnych inspiracii. LENKAzv

    ReplyDelete
  37. Ja osobne tuto stranku sledujem asi dva mesiace. O nieco malo dlhsie aj fb stranky o scrapbookingu. Doteraz som pozerala hlavne kopu videi na Youtube. Som total zaciatocnik, skusam co ma zaujme, a sama sa este len hladam. len zatial mi chyba koooopa materialu. Vlastne aj to bol dovod a sposob ako som na stranku natrafila... Zaujimalo ma co vsetko je dostupne na slovenskom a ceskom trhu, ake trendy a ake materialy vyuzivate vy, skusenejsie tvorilky. Tutorialy som, priznam sa, pozerala zatial velmi malo, no aj to malo hodnotim velmi kladne. Mam v plane z nich vela veci vyskusat. Uz len sa odhodlat ;)
    Kajom, Zvolen

    ReplyDelete
  38. Ahoj, som tu nova, a začinam pomaly tvorit, čo som stíhla pozriet blog, su tu prekrasne vytvori aj videa, už len si musim najst čas na tvorenie, vyzera to jednoducho, velke ďakujem za inspiraciu, želám vela tvorivej inšpiracie
    Katka H

    ReplyDelete
  39. Návody sleduji a jsou pro mě úžasnou inspirací.

    ReplyDelete
  40. Dakujem za krasne inspiracie! ��

    ReplyDelete
  41. Ja si este len popozeram navody,kedze som to nasla iba vdaka fb stranke, na ktoru si zavesila link :-)

    ReplyDelete
  42. Jeeeeeej,super,velmi sa tesim z vyhry,dakujem :)

    ReplyDelete
  43. Vali, konečne som sa dostala k tomu, aby som si Blog Hop prehopkala pekne v kľude a podrobne. Stránka je super, formát A4 Ti svedčí! A Tvoj TOP 5 ... zbožňujem Tvoj zmysel pre humor a nadsázku. ;)

    ReplyDelete