Saturday, May 30, 2015

May Simple Kit by Paperoamo



Hello everyone,
today I would like to present you cards I have created for Paperoamo using their May Simple Kit.
This kit includes collection called Homegrown by Pebbles and its lovely.

Prajem vám všetkým krásny deň,
dnes by som vám chcela predstaviť Májový Simple Kit a zopár pohľadníc, ktoré som z neho vytvorila. Kit je vytvorený z kolekcie Homegrown od Pebbles.
Celý článok si môžete prečítať na tomto odkaze




I was impressed by the paper with little houses and little trees. Immediately I got the idea to cut them out and create a little scene on my card. 

Najviac ma zaujali papiere s malými domčekmi a stromčekmi. Hneď mi napadlo, že by som ich vystrihla a vymyslela nejaké scény na pohľadniciach.





The second card is a scene card as well but I played more with the patterns on the papers. I have found the grass and even the Sun :-) 

Pri druhejpohľadnici som sa viac pohrala so vzormi na papieroch, a tak sa mi podarilo nájsť aj trávu a vytvoriť Slnko :-)




The third one is a clear graphic style. It was pretty difficult to cut out all the tiny hexagons but it was worth it :-) 

Tretia pohľadnica je zameraná na grafiku. Ťažko sa tie šesťuholníky vystrihovali, ale stálo to za to :-)



The next postcard is very specific ... or it is very specific for me :-) I don´t think I have ever used so many patterns on one card before ... I still haven´t decide if I like it or not but I want to present you.

Nasledujúca pohľadnica je veľmi špecifická ... aspoň pre mňa a z môjho pohľadu :-D Predsa len je taká super vzorovaná :-D ešte stále neviem či sa mi páči alebo nie :-D
Chcela som vám ju však ukázať.



You will find this beautiful layered chipboard flower in your kit as well ... maybe different colour or shape. I wanted to use it and give it enough space on my card to shine.

V kite dostanete aj takýto krásny kvietok ( layered chipboard ) ... možno inú farbu, ale chcela som ho použiť a dať mu dostatočný priestor, aby vynikol v plnej kráse :-)





Slowly we are getting to the best part of the kit: paper die-cuts.
They are so beautiful. I loved the flowers but there are many more you can find there.

Pomaly sa blížime k tomu, čo je v tomto kite úplne unikátne a skvelé: PAPIEROVÉ VÝSEKY.
Sú krásne a je ich veľa :-) Dúfam, že to nebude výnimka a aj v budúcich kitoch bude ich počet pribúdať. Ja som použila len kvietky, ale v mojom balíčku som našla aj veľa iných rôznorodých & originálnych nápisov. 





This kit is ideal for scrapbooking about your family. If you have any family photo and want to make nice memory, just go for it :-)

Kit je krásne zladený, pečiatka vtipná ... keby sme za posledných 10 rokov mali nejakú spoločnú rodinnú foto, tak si viem predstaviť krásnu scrapbook stránku :-)
Tento kit nepatrí do kategórie "láska na prvý pohľad" , ale na druhý si ho určite zamilujete ;-)

 












No comments:

Post a Comment